Voor meer info, vul het contactformulier in of mail naar:
anja_winter@hotmail.com

Over mij

Ik ben geboren in Rotterdam in 1966, als jongste van zeven kinderen. Vanaf dat ik me kan herinneren zing ik al, eerst in de woonkamer voor familie. Daar verdiende ik trouwens een leuk zakcentje mee. Toen ik 16 jaar was, ontmoette ik, de inmiddels helaas overleden ras Rotterdammer, Kees Korbijn. Hij nam mij onder zijn vleugels en leerde mij voor een echt publiek optreden. Later deed ik mee aan de talentenjachten in en om Rotterdam. Heel leuk om te doen. Hierdoor kwamen ook langzaam maar zeker de eerste aanvragen voor optredens. Eerst de kleinere dingen maar later toch ook steeds wat grotere. Zo waren we al snel landelijk op weg om op te treden. Het repertoire bestond uit alle genres die ik maar leuk vond. En omdat ik van heel veel verschillende muziek hou, had ik een uitgebreid repertoire. Er zat van alles wel iets bij.

 Op een avond kreeg Gerard, mijn manager,  een telefoontje of ik ook country kon zingen. 'Natuurlijk!!' zei hij. Ook nog avondvullend? "natuurlijk!!" was weer zijn antwoord. Nu moet ik u vertellen dat ik wel drie countryliedjes in mijn repertoire had op dat moment, dus in de twee weken die ik nog had moest ik heel veel oefenen daarvoor dus. Om kort te gaan , het werd een geweldig optreden , de tijd erna werden we steeds vaker in de country scene geboekt, en aangezien ik countrymuziek heerlijk vind had ik het prima naar mijn zin in dat wereldje. We namen ook twee country cd's op in deze periode, die beiden heel goed ontvangen werden.

Na een periode waarin ik vijf dagen per week aan het zingen was, moest ik het helaas even wat rustiger aan gaan doen. Maar ik zou mezelf niet zijn, als ik niet weer ging zingen zodra het kon. Ik begon weer met alles te zingen waar ik me goed bij voelde, en ja, dat was weer in vele genres. Ik trad weer regelmatig op, en merkte dat er veel vraag was naar de oldies. Zo kwam het idee om ook hier een cd mee vol te zetten. Heerlijk vond ik dat! De muziek waar ik mee opgegroeid ben. Mijn afwasliedjes, zoals ik ze graag zelf noem.

Na een poosje, kwam mijn vader met het idee om zijn favoriete nummer ook maar eens op een cd te zetten, let wel, een Nederlandstalige cd. Ik heb hem toen de belofte gedaan dat te gaan regelen. Helaas is mijn vader overleden voor hij heeft kunnen luisteren, maar we zijn momenteel druk bezig om die belofte waar te maken. Op deze cd komen ook liedjes met mijn eigen teksten te staan, en ja, ook het favoriete liedje van mijn vader!

 

 

Gebeurtenissen